fbpx

Vi søker lastebilsjåfør / kranbilsjåfør

Er du litt lei av det gamle? kjenner du på at du klar for nye muligheter? Er du en ræser til å kjøre lastebil? Kanskje du til og med kan kjøre kranbil?Vi er et voksende driftsselskap stasjonert i Mo i Rana, med Helgeland som fokus. Vårt hovedområde er logistikk, transport og kran. Hos oss blir du del av et trivelig miljø og ikke minst får du tilgang til vår maskinpark, som er full av snacks med alt fra Helgelands største kranbil til vogntog og hjullastere. Bli en del av vår stadig voksende bedrift her på Helgeland. Her blir det aldri kjedelig. Med høyt tempo og stadig utvikling sørger vi for at du alltid holder deg oppdatert innenfor ditt kompetansefelt. Du kan vente deg en arbeidshverdag du vil trives i, gode arbeidsvilkår og ikke minst lønnsbetingelser du vil like. Her får du en trygg og stabil jobb med et arbeidsmiljø du vil digge.

Vi leter etter deg som:
• Har førerkort klasse: CE
• Gjerne G8 lastebilkran
• Er opptatt av å levere kvalitet og tar trafikksikkerhet på alvor
• Har det gøy på jobb sammen med gode kollegaer, og som ikke er redd for å vise personlighet.
• Som er trygg på veien
• Som digger fredagskaffen og det sosiale

9 ansatte i dag – er du vår nye?
Hos oss møter du en trivelig gjeng som står klar til å ønske deg velkommen. Vi er et sterkt flott team som leverer stabile og gode tjenester. Kvalitet er hovedfokuset vårt, og det fires det aldri på. Du blir en del av en gjeng fagfolk med sterk kompetanse som brenner for å løfte Helgeland på plass. Hos oss skal du føle deg trygg og ivaretatt på jobb, selv om det jobbes effektivt.

Bli en del av IceDrift
Høres dette ut som noe for deg? Send din søknad i vei.
Søknadsfrist: 12.juni 2020
Arbeidssted: Mo i Rana
Stillingsprosent: 2 stk à 100%
Gode lønns- og pensjonsordninger.

Du er velkommen innom med din jobbsøknad i Sikterigata 6 – Her står kaffen alltid klar og venter på deg. Du kan også sende søknaden til daglig leder arne@icedrift.no. Er du skikkelig vågal sender du inn en filmsnutt av deg selv hvor du presenterer deg. Du kan også slå på tråden for å ta en prat med Arne direkte.